Opdrachtgevers

Wat betekent Boom Recruitment voor jou als opdrachtgever?

Bij Boom Recruitment hanteren we een no-nonsense aanpak en gaan we direct naar de kern van de zaak. We waarderen openheid en eerlijkheid in onze interacties. Wat heb je écht nodig? Zoek je een professional vanwege een tekort, of wil je serieuze stappen zetten binnen je organisatie? In een gesprek onderzoeken we samen wat er precies nodig is, zodat we onze dienstverlening optimaal op jouw vraag kunnen afstemmen.

Het werven en aanstellen van een kandidaat is slechts het begin. Wat daarna gebeurt, vooral tijdens het onboardingsproces, is vaak nog belangrijker. Wij waarborgen een grondige arbeidsmarktcommunicatie die niet alleen helpt bij het vinden van de juiste persoon, maar ook bijdraagt aan een naadloze integratie van deze nieuwe proffesional in jouw team. Dit is een essentieel onderdeel van onze inzet voor duurzame inzetbaarheid.

We zijn enthousiast over het gebruik van geavanceerde technologieën zoals AI in onze wervingsprocessen, terwijl we het persoonlijk contact behouden dat essentieel is voor succes. Onze flexibele benadering omvat op maat gemaakte wervingsstrategieën die aansluiten bij jouw budgettaire mogelijkheden en ons helpen om de arbeidsmarkt dynamisch en effectief te benaderen. Hierbij nemen we ook het hybride werken model in acht dat steeds belangrijker wordt in de moderne arbeidsmarkt.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem gerust contact op, ik sta altijd klaar om je van dienst te zijn.


Wat zijn de volgende stappen?

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en dieper in te gaan op wie je bent en de unieke bedrijfscultuur van jouw organisatie. Door de sfeer en dynamiek binnen je team te ervaren, krijgen we een helder beeld van de omgeving waarin onze kandidaten terechtkomen. We praten ook graag met enkele van je teamleden om een compleet beeld te krijgen. Waarom? Omdat we, net als jij, willen dat de kandidaat zich thuis voelt en voor de lange termijn deel uitmaakt van jullie team. Deze aanpak versterkt onze leiderschaps- en organisatieontwikkeling.

Na onze gesprekken ontwikkelen we een voorstel dat op maat is gemaakt voor jouw organisatie, met een speciale focus op effectieve arbeidsmarktcommunicatie.

Ons recruitmentproces kom in actie!

We duiken de arbeidsmarkt in, zowel online als persoonlijk. We nemen contact op met elke kandidaat, maken een eerste selectie en presenteren deze aan jou. Vervolgens plannen we de interviews in. We sturen het recruitmentproces bij waar nodig om voor jou de juiste professional te vinden. 

Wat gebeurt er na een aanname?

Ook na de plaatsing blijven we betrokken, zij het iets meer op de achtergrond. We zorgen ervoor dat je alle nodige informatie van de kandidaat ontvangt en ondersteunen met een warm welkom en een vlotte onboarding. Hoewel we niet meer zo zichtbaar zijn, blijven we in contact en ondersteunen we zowel jou als de proffesional tijdens de eerste maanden. Dit is een deel van onze inzet voor leren en ontwikkelen.

Zodra alles goed en wel is afgerond en iedereen tevreden is, blijven we bereikbaar en betrokken. Zo kunnen we je organisatie blijven ondersteunen.