Kandidaten

Wat betekent Boom Recruitment voor jou als professional?

Wat fijn dat je ons gevonden hebt! We zijn blij met jouw interesse in Boom Recruitment. Wij vinden het belangrijk dat jij precies weet wat wij voor je kunnen betekenen. Daarom starten we onze samenwerking graag met een persoonlijk gesprek. We zijn open over de mogelijkheden en soms ook de beperkingen, zodat je duidelijkheid hebt over wat je kan verwachten.

Onze missie is om jou te ondersteunen bij het maken van carrièrestappen, van instapniveau tot directieposities. We zetten diverse tools in, zoals Discovery Insights om ervoor te zorgen dat jij optimaal tot je recht komt in je nieuwe rol.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij helpen je graag! We zijn benieuwd naar wie je bent, wat je doet en in welke werkcultuur je je thuis voelt. Deze vragen zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat jij een plek vindt waar je echt past.

Hoe ziet ons gesprek eruit?

Onze gesprekken zijn open en betrokken. We delen onze ervaringen uit het veld en gaan dieper in op jouw persoonlijke en professionele ambities. We helpen je bij het maken van keuzes en stellen vragen die jou verder helpen in je carrière. Onze aanpak is realistisch en doelgericht. Elk gesprek sluiten we af met een (digitale) kop koffie, waarna ik een profielschets opstel en daarmee de arbeidsmarkt op ga, uiteraard AVG-proof.

En als we een interessante functie vinden?

Dan begint een spannende tijd, waarin we je bijstaan met advies en ondersteuning. We blijven eerlijk en open, zodat jij je comfortabel voelt bij je potentiële werkgever en jezelf kunt zijn tijdens het sollicitatieproces.

Heb je de ideale werkgever gevonden? Dan blijven we nog even betrokken en uiteindelijk zullen we af en toe via LinkedIn contact houden.

Lijkt dit je interessant? Neem dan contact op voor een afspraak of vraag wat wij voor je kunnen betekenen.