whatsapp icon

Over Boom Recruitment

Wie zijn wij?

Boom Recruitment symboliseert groei en verbinding, als een majestueuze boom die stevig in de aarde staat. Wij zijn een moderne organisatie die zich richt op het dienen van de publieke sector, met een bijzondere nadruk op samenwerkingen met gemeenten en de zorgsector.

Onze filosofie is “Samengroeien met onze partners”. Zoals de takken van een boom zich naar het zonlicht uitstrekken, zo streven wij ernaar om de relaties met onze opdrachtgevers te versterken en uit te bouwen. Door middel van diepgaande gesprekken winnen we inzicht in hun specifieke behoeften en ambities. De wortels van onze organisatie staan voor de kandidaten, stevig geworteld in hun vakgebied, en altijd zoekend naar mogelijkheden voor groei en uitmuntendheid.

Elke kandidaat wordt zorgvuldig beoordeeld, waarbij we niet alleen kijken naar competenties, maar ook naar persoonlijke achtergrond, om te zorgen voor een perfecte match met de cultuur en waarden van de opdrachtgever.

Ons doel is het creƫren van duurzame matches waarbij zowel de kandidaat als de opdrachtgever opbloeit. Wij streven ernaar dat onze medewerkers voor de lange termijn aan hun nieuwe werkgevers verbonden blijven, wat leidt tot een harmonieuze en productieve werkrelatie. Zo groeien en bloeien wij, in harmonie met onze kandidaten en opdrachtgevers, als een boom in zijn volle glorie.

Contact