whatsapp icon

Over Boom Recruitment

Wie zijn wij?

Boom Recruitment staat symbool voor groei en verbinding, net zoals een majestueuze boom in de natuur. Wij zijn een moderne organisatie met expertise in sales en communicatie, en beheersen deze kerncompetenties in diverse marktsectoren.


Onze filosofie is “Samengroeien met onze opdrachtgevers”. Net als de takken van een boom die naar de zon reiken en groeien, bouwen en versterken wij onze relaties met opdrachtgevers. Door diepgaande gesprekken te voeren, krijgen we inzicht in hun behoeften en aspiraties. De wortels van onze boom vertegenwoordigen de kandidaten, stevig verankerd in hun competenties en voortdurend strevend naar ontwikkeling en uitmuntendheid.


Elke kandidaat ondergaat een grondige evaluatie, waaronder een competentietoetsing en een gedetailleerde achtergrondcheck, om ervoor te zorgen dat ze niet alleen qua vaardigheden maar ook qua cultuur en waarden bij de opdrachtgever passen.


Onze ultieme ambitie is om een duurzame match te creƫren waarbij zowel de kandidaat als de opdrachtgever gedijt. Het is ons streven dat geplaatste medewerkers voor een lange termijn bij hun nieuwe werkgevers blijven, wat bijdraagt aan een harmonieuze en productieve werkrelatie. Zo, net als een boom in volle bloei, groeien en gedijen wij samen met onze kandidaten en opdrachtgevers.

Contact